6 Aralık 2010 Pazartesi

Hangi Meyve Fidanı Nerede Dikilir?

ELMA ÇEŞİTLERİ



Fidan seçerken dikecek olduğunuz bölgede erken donlar mevcut ise lütfen temmuz ayından sonra hasat edilen çeşitleri seçiniz.Fidanları tozlayıcıları ile dikmeniz her zaman hasat açısında avantajlıdır.Her cinsin tozlayıcısını ürün bilgileri kısmında bulabilirsiniz.Hasat zamanı Bursa bölgesi için hesaplanmıştır.

ERİK HASAT  ÇEŞİTLERİ



Fidan seçerken dikecek olduğunuz bölgede erken donlar mevcut ise veya arazinin deniz seviyesinden yüksekliği 800 metre ve yukarısı ise lütfen Haziran ayından sonra hasat edilen çeşitleri seçiniz.Fidanları tozlayıcıları ile dikmeniz her zaman hasat açısından avantajlıdır.Her cinsin tozlayıcısını ürün bilgileri kısmında bulabilirsiniz.Hasat zamanı Bursa bölgesi için hesaplanmıştır.

ARMUT FİDANLARI

Fidanseçerken dikecek olduğunuz bölgede erken donlar mevcut ise veya arazinin deniz seviyesinden yüksekliği 700 metre ve yukarısı ise lütfen Haziran ayından sonra hasat edilen çeşitleri seçiniz.Fidanları tozlayıcıları ile dikmeniz her zaman hasat açısından avantajlıdır.Her cinsin tozlayıcısını ürün bilgileri kısmında bulabilirsiniz.Hasat zamanı Bursa bölgesi için hesaplanmıştır.

KİRAZ


Kiraz   fidanı seçerken dikecek olduğunuz bölgede erken donlar mevcut ise veya arazinin deniz seviyesinden yüksekliği 700 metre ve yukarısı ise lütfen Mayıs ayından sonra hasat edilen çeşitleri seçiniz.Fidanları tozlayıcıları ile dikmeniz her zaman hasat açısında avantajlıdır.Her cinsin tozlayıcısını ürün bilgileri kısmında bulabilirsiniz.Hasat zamanı Bursa bölgesi için hesaplanmıştır.

ŞEFTALİ 


Şeftali  fidanı seçerken dikecek olduğunuz bölgede erken donlar mevcut ise veya arazinin deniz seviyesinden yüksekliği 700 metre ve yukarısı ise lütfen Haziran  ayından sonra hasat edilen çeşitleri seçiniz.Fidanları tozlayıcıları ile dikmeniz her zaman hasat açısında avantajlıdır.Her cinsin tozlayıcısını ürün bilgileri kısmında bulabilirsiniz.Hasat zamanı Bursa bölgesi için hesaplanmıştır.

NEKTARİN


Nektarin  fidanı seçerken dikecek olduğunuz bölgede erken donlar mevcut ise veya arazinin deniz seviyesinden yüksekliği 700 metre ve yukarısı ise lütfen Haziran  ayından sonra hasat edilen çeşitleri seçiniz.Fidanları tozlayıcıları ile dikmeniz her zaman hasat açısında avantajlıdır.Her cinsin tozlayıcısını ürün bilgileri kısmında bulabilirsiniz.Hasat zamanı Bursa bölgesi için hesaplanmıştır.

KAYISI ÇEŞİTLERİ


Kayısı  fidanı seçerken dikecek olduğunuz bölgede erken donlar mevcut ise veya arazinin deniz seviyesinden yüksekliği 700 metre ve yukarısı ise lütfen Mayıs ayı 2. haftasından sonra hasat edilen çeşitleri seçiniz.Fidanları tozlayıcıları ile dikmeniz her zaman hasat açısında avantajlıdır.Her cinsin tozlayıcısını ürün bilgileri kısmında bulabilirsiniz.Hasat zamanı Mersin bölgesi için hesaplanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder